Afscheids- en ceremoniehuis Coudewater

Afscheidshuis Coudewater


Martha van Hedel en Dyonne Mutsaers beschikken niet meer over het karakteristiek Afscheidshuis op landgoed Coudewater. Door slechte bereidbaarheid en bouwwerkzaamheden was het niet meer mogelijk om deze locatie te behouden. Het landgoed van Coudewater is overgegaan naar van Wanrooij Projectontwikkeling BV. Over het gehele landgoed worden nieuwe woningen en appartementen gebouwd.

Inmiddels hebben wij een ander locatie gevonden waar wij gebruik van mogen maken.

Wij maken gebruik van Het Ceremoniehuis

Voor bezichtiging en kennismaking nodigen wij u uit een afspraak te maken.

Ceremoniehuis


Het karakteristieke Ceremoniehuis in Boxtel is een sfeervol gebouw voorzien van openhaard en een terras. Nabestaanden kunnen in alle rust een bezoek brengen aan de overledene. Voor een gezamenlijke afscheidsceremonie in besloten kring is er voldoende ruimte. Het Ceremoniehuis staat geheel tot uw persoonlijke beschikking.

In de naastgelegen 24-uurs opbaarkamer kunt u uw dierbare naar uw eigen wens laten opbaren. U krijgt een sleutels en een rondleiding door het gebouw zodat u op elk gewenst moment van de dag/avond een bezoek kunt brengen. U bent uiteraard vrij om daar ook familie, kennissen, buren etc te ontvangen. Er zijn faciliteiten aanwezig om koffie en thee te zetten.

Wij kunnen ondersteuning bieden bij een afscheidsceremonie met beeld en geluid.
Ook kunnen wij u hulp bieden bij het verzorgen van openbare condoleances met koffie, drankjes e.d.

Ceremoniehuis Boxtel
Baandervrouwenlaan 265, 5282 TP Boxtel